Saturday, August 17, 2013

happy birthday to us~


salam lebaran~
kami beraya~


 alhamdulillah..walaupon gak lambat entry mama ni..mama wish adam HAPPY BIRTHDAY anak..and to my self too!!~ selamat hari tua ain..huhu..sedar tak sedar..27 tahun dh umo aku..rase byk lagi impian yg tak tercapai..kalau di tulis mungkin berkajang-kajang kertas..hihi..punye lar byk nya impian. syukur kepada Dia kerana memberikan aku tubuh badan yg sihat..kebahagiaan di dunia dan insyallah di akhirat juga..amin...

ape yg lagi best ialah birthday aku jatuh same day dengan hari raya..so double celebrate ok guys! berada di kampung bersama keluarga adalah perkara terindah..dan lebih indah apabila si suami membuat kejutan balik pada hari raya..and i know that's because he want to celebrate birthday aku n adam..thanks sayang..luv u 150 juta kali!!

suasana raye kali ni havoc skir ar sbb aku birthday girl di hari raya..hehe..(mcm bunyi tajuk lagu plak kan) bersungguh2 my sis nak buat kek for birthday girl..for the first time she bake a cake ok..how sweet she kan!! and u know angah really appreciate that lovely cake!!mgkin rupanya tak secantik secret recipe..tapi ianya yummy and penuh dengan kasih sayang!!hihi..thnks mak de n acu..bersama pembantu amna n adam!!

and yg paling penting cake tu tak di jamah kepada sesiapa..rosland's famili only..hihi..makde ckp die malu!!wakakaka...padahal bes j pon!!and aku pon tak mampu nak upload pic cake tu!!wakakakaa..
sorry mak de~

on 10 ogos.. the next 2 day adalah birthday my baby boy..adam sudah 2 tahun!! cepatnya waktu berlalu..mama rase mcm baru semalam mama bf adam, tgk adam menairap..merangkak..and berjalan..and now anak mama hebat berlari..(hahahaha..betul die lari laju tau..tak percaya tanya adik2 aku..kalu kejar adam..for sure semua aunty die surrender)..im a very happy mama in the world coz Allah kurniakan adam dlm idup mama n ayah.. adam lar racun n penawar..walaupon adam selalu buat sepah umah mama..and mama marah..tapi adam still dtg hug mama n kiss mama..hehe..love u son~

 
                                                         gelagat anak mama nak membesar~

genap usia adam 2 tahun adam ade learn something new..adam dah pandai naik basikal!!hihuhu..
alhamdulillah..hehe..dengan bersungguh2 die berlatih naik basikal mase kat umah wan (pagi petang n malam..non stop..bile ade chance je..die pulun naik basikal)..and dalam mase sehari..die dh polish skill mengayuh basikal and now baby boy mama dh pandai naik basikal!! yeay!!! mama yg over excited..gembira melihat anak membesar di depan mata..setiap hari ade je smthing new yg akan adam belajar..thnks Allah swt..

my doas smga adam mama sentiasa sihat,membesar dengan baik and semoga Allah sentiasa bersama anak mama~amin...everybody know mama really love u adam....(mood syg gile kat adam..and ayah..opps..ttbe plak ayah pon nak enterframe!wink..wink :)

di kesempatan ini aku menyusun 10 jari memohon ampun maaf dan selamat hari raya aidilfitri guys~!
ikhlas dari solehin's family.


                              
                                                                    ~mama, adam n ayah~


seorang isteri dan mama~



No comments:

Post a Comment